.


Tres victòries blaves !!!

Veterans:

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls van guanyar ahir dissabte a la Penya Blaugrana de l’Hospitalet de l’Infant per 6 gols a 4.  Els vallencs continuen al capdavant de la classificació amb 18 punts (han guanyat els 6 partits que han jugat fins ara).

Femení:

Les noies blaves han tornat a guanyar amb contundència al camp del Creixell per 0 a 16. Amb 24 punts continuen liderant la classificació d’aquesta primera fase del campionat de lliga.

Masculí – Segona Territorial:

Els vallencs han guanyat clarament al Masllorenç per 5 gols a 0. Els nois d’Isma Sánchez i Juan Cazorla han encadenat la cinquena victòria consecutiva al Vilar i se situen setens després de 12 jornades de lliga.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Roger, Verdejo, Manel, Izquierdo, Xavi, Ruben, Jonathan, Alex, Richi i Torres. També han jugat Pedro, Alan, Albert, Jordi i Ruiz.  Els golejadors han estat Xavi, Richi, Alan, Jordi i Torres.

Enhorabona a totes i a tots !!!

Leave a Comment