.


Sopar de Nadal a la Masia Bou

El passat divendres 10 de desembre el Futbol Club Atlètic de Valls va celebrar el tradicional sopar de Nadal al Restaurant Masia Bou de Valls, un dels principals sponsors de l’entitat blava.

Va ser un sopar molt especial perquè per primera vegada s’aplegaven els tres equips de l’entitat: el femení de futbol 7, el masculí de segona territorial i els veterans del Fornàs. Gairebé 60 persones van gaudir d’un bon àpat i van compartir una bona vetllada.

Al final del sopar el President de l’entitat, el Sr. Jacint Traguany, va dirigir unes paraules als assistents per desitjar unes Bones Festes de Nadal i un exitós any 2011. Naturalment no hi va faltar el desig comú de tothom per la recuperació del jugador Aitor Expósito.

El sopar va portar bona sort als equips blaus perquè tots tres van guanyar els seus partits del cap de setmana: el femení va golejar al Santa Coloma de Queralt per 13 a 1 i va tancar la primera fase del campionat de lliga com a líder amb 10 victòries en 10 partits; el masculí va guanyar al Banyeres per 3 a 0; i els Veterans van guanyar clarament a Cambrils per 1 a 7.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment