.


L’Atlètic de Valls es deixa 2 punts a La Riera

La Riera 1 – Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini” 1

L’Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini” no ha pogut tornar de La Riera amb els tres punts en joc per culpa d’un gol de l’equip local en el darrer minut del partit. Els vallencs s’havien avançat en el minut 34 gràcies a una mitja xil.lena de David Tardiu però no han pogut marcar un segon gol que hagués sentenciat l’encontre.

Per l’Atlètic han jugat: Carlos Dorado, Albert Ruiz, Manel Ramírez, Albert Ribas, Marc Izquierdo (capità), Xavi Anglès, Jonathan Cazorla (Alan Roig), Ruben Salla, David Tardiu (Jordi Romeo), Richi Martínez i Denis Ortiz (Roger Fàbregas).

Amb aquest punt l’Atlètic suma 23 punts i tanca l’any 2010 a la part mitja de la classificació del grup tercer de la segona territorial.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment