.


Els tres equips de l’Atlètic tornen a la competició

Després de les dues setmanes de descans per les Festes de Nadal, els tres equips del Futbol Club Atlètic de Valls tornen a la competició de lliga aquest  proper cap de setmana amb compromisos importants.

Femení

L’equip femení jugarà el primer partit de la segona fase aquest dissabte 8 de gener a les 6 de la tarda al Camp Municipal del Vilar. Les noies entrenades per Ramon Pujades rebran la visita del Tarramar de Riudoms, equip que va guanyar amb solvència els 10 partits disputats en el grup tercer de la primera fase. Curiosament ambdós conjunts es van enfrontar en un partit amistós el passat diumenge 19 de desembre. L’encontre, que es va disputar a Riudoms, va ser molt igualat i el resultat final va ser d’empat a tres gols. Així doncs aquest dissabte cal esperar un bon partit de futbol que posarà a prova les aspiracions de les jugadores blaves.

 Recordem que l’equip vallenc esponsoritzat per Alt Camp Alumini també va tancar la primera fase de la temporada guanyant els 10 partits disputats en el grup primer amb un global de 114 gols a favor i només 5 en contra. Ara, en aquesta segona fase s’enfrontaran els 11 millors equips dels primers 4 mesos de l’any: Pastoreta, Astorga, Floresta, Tarramar, Nàstic, Santa Coloma, Escola Valls Futbol, Pobla de Mafumet, Icomar, Cambrils i Atlètic de Valls. La segona fase constarà de 22 jornades i s’acabarà el 19 de juny.

 Veterans

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls jugaran el primer partit de l’any 2011 al camp del Creixell. El partit es jugarà el diumenge dia 9 de gener a les 12 del migdia. En princici els vallencs no haurien de tenir massa problemes per doblegar a un rival que ocupa la darrera posició de la classificació amb només 2 punts després de 2 empats, 5 derrotes, 6 gols a favor i 13 en contra.

 Tot i perdre el darrer partit de lliga de l’any 2010 els del Fornàs encapçalen la classificació amb 21 punts després de 7 victòries, 1 sola derrota, 35 gols marcats i 14 encaixats. L’equip dirigit per Antonio Aís està protagonitzat una molt bona temporada i està en condicions per lluitar de valent per guanyar el campionat.

 Masculí – Segona Territorial

 Els nois entrenats per Isma Sánchez i Juan Cazorla tornen a la competició aquest diumenge dia 9 de gener rebent al Vendrell al Camp Municipal del Vilar. El partit començarà a les 5 de la tarda i enfrontarà a dos conjunts pràcticament igualats en la classificació i que de ben segur que voldran començar el nou any amb un bon resultat.

 Ara mateix els del Baix Penedès són sisens amb 24 punts (un més que l’Atlètic) i arribarà a Valls amb la moral pels núvols després d’encadenar tres victòries consecutives (Altafulla, Sant Jaume i Santa Cruz).  Els vallencs per la seva part voldran continuar la bona ratxa com a locals (6 victòries consecutives) i voldran sumar els tres punts en joc per escalar posicions a la classificació i per oblidar el mal regust de boca del darrer partit de l’any 2010 al camp de La Riera on es van deixar escapar 2 punts en el minut 90.

 L’equip masculí de l’Atlètic va jugar un partit amistós el passat dimecres 29 de desembre davant del juvenil A de l’Escola Valls Futbol. L’encontre, que va acabar amb victòria blava per 4 gols a 2, va servir per mantenir el ritme de competició i per fer algunes proves de cara al segon tram de la competició de lliga.

 Esperem que els tres equips de l’Atlètic tinguin un bon començament del 2011 i que obtinguin tres bons resultats per encarar el segon tram de la temporada amb optimisme.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment