.


Tres victòries per començar l’any 2011 (8 i 9 de gener)

Femení: Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini” 6 – Tarramar de Riudoms 3

Les noies de l’Atlètic han començat la segona fase de la temporada amb una important victòria davant del Tarramar de Riudoms. Ambdós equips havien guanyat tots els 10 partits de la primera fase i calia veure qui sumava els primers punts de la segona ronda.

A la primera part l’equip vallenc ha estat molt efectiu de cara a porteria i el resultat a la mitja part ja era de 4 a 1. En el segon temps les de Riudoms han reaccionat i han marcat dos gols que deixaven el marcador amb un perillós 4 a 3 amb 15 minuts pel davant. Afortunadament les noies de Ramon Pujades han mantingut la serenitat i han pogut marcar dos gols més per establir el definitiu 6 a 3.

Per l’Atlètic han jugat d’inici: Sònia, Gemma R., Andrea, Sara, Lali (3), Gemma L. (2) i Arancha (1). També han jugat María B. i Anna G.

Veterans: Creixell 2 – Fornàs ATV “El Cafetó” 3

Els vallencs han guanyat al camp del Creixell per un ajustat 2 a 3 després de remuntar un 2 a 0 en contra. L’empat entre la BASF i La Floresta consolida una mica més als del Fornàs en el primer lloc de la classificació.

Masculí – Segona Territorial: Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini” 2 – El Vendrell 1

Setena victòria consecutiva de l’Atlètic al Vilar i tres punts més que situen als vallencs en la sisena posició de la classificació amb 26 punts. Un gol de Torres de penal en el minut 22 i un gol de Tardiu en el minut 50 han doblegat a un Vendrell que ha jugat amb 10 homes des del minut 33 i que ha marcat el seu gol en el minut 80.

Pels vallencs han jugat d’inici Jose, Ruiz, Ribas, Manel, Izquierdo, Tardiu, Ruben, Jonathan, Alex, Jerson i Torres. També han jugat Jordi, Alan, Richi i Denis.

Sens dubte que començar l’any 2011 amb aquesta victòria donarà molta moral a l’equip blau de cara al derbi vallenc amb l’Escola Valls Futbol (dissabte dia 15 a les 6 de la tarda). 

Enhorabona a totes i a tots !!!

Leave a Comment