.


Tres partits pel dissabte 15 de gener

Femení, a les 12 del migdia: Santa Coloma de Queralt – Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini”

Les noies de Ramon Pujades jugaran la segona jornada de la segona fase al Camp del Santa Coloma de Queralt. Les vallenques ja coneixen a les seves rivals perquè s’hi van enfrontar a la primera fase de la competició. Recordem que en la darrera jornada l’Atlètic va guanyar 6 a 3 al Tarramar i les de la Conca de Barberà van caure derrotades al Camp del Nàstic per 15 a 0.

Masculí – Segona Territorial a les 6 de la tarda: Amateur Escola Valls Futbol – Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini”

Arriba el derbi vallenc que tancarà la primera volta del grup tercer de la segona territorial. L’Atlètic és sisè amb 26 punts i l’amateur és quinzè amb catorze. Ara fa exactament un any aquest mateix partit també va tancar la primera volta i es va resoldre per 0 a 1 gràcies a un gol de Pere Pi a la sortida d’un còrner.

Veterans a les 8 del vespre: Fornàs ATV “El Cafetó” – Riudoms

Els del Fornàs s’enfronten al Riudoms en l’onzena jornada del campionat de lliga. Els vallencs són líders amb 24 punts i els del Baix Camp són cinquens amb 15.

Molta sort a totes i a tots !!!

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment