.


Resultats del dissabte 15 de gener

Femení: Santa Coloma de Queralt 2 – Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini” 8

Les noies de l’Atlètic han guanyat clarament al camp del Santa Coloma i ja sumen 6 punts després dels dos primers partits de la segona fase. A la mitja part el partit ja estava sentenciat amb un claríssim 1 a 6. Dissabte vinent a les 2 del migdia al Vilar les vallenques rebran la visita de la Pobla de Mafumet.

Masculí – Segona Territorial: Amateur Escola Valls Futbol 1 – Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini” 0

L’amateur de l’Escola s’ha endut el derbi vallenc gràcies a un gol de Yudelis en el minut 50. En general ha estat un partit força equilibrat i cap dels dos equips ha portat massa perill a les porteries contràries. L’Atlètic hagués pogut empatar en el minut 55 però Edgar no ha pogut aprofitar un penal comès sobre Jonathan. La setmana vinent els blaus començaran la segona volta al camp del Roda de Barà (dissabte 22 a les 6 de la tarda).

Veterans: Fornàs ATV “El Cafetó” 7 – Riudoms 3

Els vallencs han consolidat el seu liderat amb una contundent victòria davant dels Veterans del Riudoms. La setmana vinent El Fornàs visita el camp del Pla de Santa Maria (diumenge 23 a les 12 del migdia).

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment