.


Triangular femení (Decennals 2011)

Resultats:

Escola Valls Futbol 2 – Atlètic de Valls 3

Escola Valls Futbol 0 – Gimnàstic de Tarragona 5

Atlètic de Valls 0 – Gimnàstic de Tarragona 2

 Gimnàstic de Tarragona: Brigida, Mapi, Pitu, Savitri, Neus, Mar, Núria, Laura, Marga, Isa i Mariona.

 Escola Valls Futbol: Laura, Norma, Ginna, Marina, Blanca, Cristina, Naomi, Ylenia, Mireia, Alba i Míriam.

 Atlètic de Valls: Sònia, Riello, Sara, Gils, Lali, Suñé, Gemma, Judit, Llop, Andrea, Segovia, Marina i Arancha.

 El dimarts dia 1 de febrer, i dins dels actes esportius organitzats per les Festes Decennals de la Candela 2011, es va disputar un triangular de Futbol 7 femení entre els equips del Gimnàstic de Tarragona de Superliga, de l’Escola Valls Futbol i del Futbol Club Atlètic de Valls.

 El Camp Municipal del Vilar va presentar una molt bona entrada d’espectadors que no es van voler perdre l’oportunitat de veure en acció a un equip de la màxima divisió estatal i als dos equips locals.

El primer encontre de 35 minuts el van disputar els dos equips vallencs. L’Escola Valls Futbol es va avançar amb un clar 2 a 0 però l’Atlètic va reaccionar i va capgirar el marcador amb un gol de Lali de penal i dues dianes gairebé consecutives de María Segovia. El resultat final de 2 a 3 faborable a les blaves va propiciar que el segon partit el disputessin el Nàstic i l’Escola Valls Futbol.

 Aquest segon matx no va tenir massa història i les tarragonines, entrenades pel vallenc Ivet Martínez, van guanyar per un clar 0 a 5. Les noies de l’Escola, però, van oferir una bona imatge i van fer prou mèrits per marcar algun gol i per no encaixar un resultat tan abultat.

 El tercer i definitiu partit va emparellar al Nàstic i a l’Altètic. L’equip grana es va avançar molt aviat gràcies a un gol de falta directa i això va condicionar el desenvolupament de la resta de l’encontre. En general va ser un duel força igualat i les vallenques, dirigides per Ramon Pujades, van plantar cara al Gimnàstic. Quasi al final del temps reglamentari un altre gol visitant va establir el marcador definitiu de 0 a 2.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment