.


Atlètic de Valls – Reus Deportiu (0-3)

Aquesta tarda ha arribat el torn de l’equip masculí de l’Atlètic i els jugadors blaus s’han enfrontat al Reus Deportiu de Tercera Divisió en el partit de les Festes Decennals 2011.

Gairebé 200 espectadors han pogut gaudir d’un bon partit de futbol que ha acabat guanyant l’equip del Baix Camp per un clar 0 a 3.

En el primer temps els reusencs han dominat completament però la gran actuació del porter vallenc Carlos ha propiciat que al descans el marcador del Camp Municipal del Vilar reflexés un ajusta 0 a 1.

En el segon temps la situació s’ha anivellat i l’Atlètic ha aconseguit aproximar-se més a l’àrea reusenca. Dos xuts de Torres (un dels quals ha picat al pal) i un xut de Ruiz han estat les millors opcions locals. El Reus per la seva part ha creat força perill a l’àrea de Jose i ha aconseguit marcar dos gols més en dues bones accions d’atac.

Atlètic de Valls “Alt Camp Alumini”.- Carlos, Ruiz, Manel, Ribas, Izquierdo, Richi, Jordi, Ruben, Jonathan, Xavi i Torres (Jose, Marcos, Alex, Verdejo, Jerson, Denis i Adri).

Reus Deportiu: Angel, Taranilla, Ortega, Ferran, Roberto, Alvaro, Querol, Sangrá, Marqués, Carrasco i León (Masqué, Yannich, Edu, Manolo, Pau, Efrén, Beñat, Chumbi, Jorge, Blas, Bibi i Reventós)

Àrbitre.- Moisés Vizcarro / Assistents: Julián Villaseñor i Edgar Ramírez

Leave a Comment