.


Resultats 12 i 13 de febrer

Dissabte 12:

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 5 – Barques Cambrils 4

Els nostres veterans van guanyar el primer partit de la segona volta per un ajustat 5 a 4. Els vallencs van anar sempre pel davant en el marcador però van haver de patir fins el darrer minut per sumar els tres punts i per continuar al capdavant de la classificació.

Femení: Nàstic B 3 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1

Les noies de l’Atlètic van encaixar la primera derrota de la temporada al camp del Gimnàstic de Tarragona. A la mitja part les tarragonines ja guanyaven per 1 gol a zero i a mitjans del segon temps el resultat ja era de 3 a 0. Les vallenques no es van rendir mai i un gol de María Segovia poc abans d’acabar va establir el definitiu 3 a 1.

Diumenge 13:

Masculí – 2a Territorial: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1 – Vilaseca B  3

Tot i avançar-se en el marcador amb un gol de Tardiu en el minut 24 l’Atlètic no ha pogut puntuar davant d’un Vilaseca que ha marxat cap a casa al capdamunt de la classificació del grup tercer de la segona territorial.

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment