.


Javi Gómez i Juanjo Martín, nous entrenadors de l’Atlètic

La Junta Directiva del Futbol Club Atlètic de Valls ha decidit que “Javi” Gómez i Juanjo Martín siguin els nous entrenadors de l’equip de Segona Territorial en substitució d’Isma Sánchez i de Juan Cazorla.

Isma Sánchez ocupava la banqueta blava des de la temporada 2008-2009. Juan Cazorla, per la seva part, exercia de segon entrenador des del començament d’aquesta temporada 2010-2011.

Javi Gómez, fins fa poc segon entrenador de la UE Valls, serà el primer entrenador i debutarà en partit oficial aquest proper dissabte 12 de març al camp del Sant Jaume dels Domenys. “Javi” té una llarga experiència a les banquetes de l’Escola Valls Futbol i en la seva època de jugador ja va defensar, entre d’altres, la samarreta blava de l’Atlètic.

Juanjo Martín, que ocuparà el càrrec de segon entrenador, es va retirar fa un parell de temporades com a jugador després de molts anys a l’Atlètic.

Leave a Comment