.


Dissabte 12 de març passat per aigua: TOT SUSPÈS

Femení: PARTIT SUSPÈS

La pluja ha obligat a suspendre el partit que havien de jugar els equips femenins de La Pastoreta i de l’Atlètic de Valls. Ambdós clubs s’han posat d’acord per ajornar el partit i ja ho han comunicat al Delegat Arbitral. Properament es buscarà una nova data per jugar l’encontre.

Masculí: PARTIT SUSPÈS

La pluja també ha obligat a suspendre el partit de segona territorial que havia d’enfrontar al Sant Jaume dels Domenys i a l’Atlètic de Valls. El camp semblava una piscina i era totalment impracticable. Ambdós clubs hauran de buscar una data alternativa (pressumiblement per Setmana Santa).

Veterans: PARTIT SUSPÈS

Els nostres veterans tampoc han pogut jugar el seu partit davant de l’Icomar de Tarragona.

Leave a Comment