.


Tres partits de lliga pel diumenge 20 de març

Després de dues setmanes de descans (la primera pel Carnestoltes i la segona per la pluja) torna la competició de lliga pels tres equips del Futbol Club Atlètic de Valls. Tots tres encontres es disputaran el diumenge 20 de març:

Veterans

Els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls es desplacen a Montblanc per jugar contra els Veterans de la capital de la Conca de Barberà. El partit començarà a les 12 del migdia i els vallencs defensaran el primer lloc de la classificació davant d’un rival complicat. A la primera volta els del Fornàs van guanyar per un ajustat 3 a 2.

Femení – Futbol 7

Les noies de Ramon Pujades reben a l’Astorga, un rival molt complicat que encara no coneix la derrota (6 victòries i 1 empat). El partit començarà a dos quarts de quatre de la tarda.

Masculí – Segona Territorial

Javi Gómez i Juanjo Martín s’estrenaran a la banqueta blava rebent la visita del Santa Cruz de Calafell. Els del Baix Penedès tenen 7 punts menys que els vallencs i arribaran a Valls amb moltes ganes d’obtenir un bon resultat. A la primera volta l’Atlètic es va endur la victòria per 4 a 5 amb un gol d’Enric Torres en el temps de descompte. El partit començarà a dos quarts de sis de la tarda (mitja hora més tard de l’habitual).

Leave a Comment