.


At. Valls – Bellvei, diumenge 27 a les 4 de la tarda al Vilar

Aquest proper cap de setmana l’equip femení i els veterans tenen jornada de descans i, per tant, l’únic equip que competirà serà el masculí de Segona Territorial.

Atlètic de Valls – Bellvei (Diumenge 27 de març a les 4 de la tarda)

Aquest diumenge els vallencs tornen a jugar al Camp Municipal del Vilar però una hora més aviat del que és habitual, a les 4 de la tarda. Recordeu doncs, que a més a més de canviar l’hora a la matinada anterior, haureu d’anar al Camp una hora abans.

Els vallencs tenen un partit molt complicat perquè el Bellvei és un dels millors equips de la categoria i arribarà a Valls amb moltes ganes de sumar els tres punts per continuar amb la lluita per la quarta posició de la classificació. Els del Baix Penedès són un dels equips més golejadors de la categoria i són el tercer equip menys golejat.

Recordem que a la primera volta l’Atlètic va caure derrotat a Bellvei per un contundent 3 a 0. Esperem que en aquesta ocasió la victòria es decanti a favor dels de l’Alt Camp.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment