.


L’Atlètic suma tres punts d’or

Tercera victòria consecutiva de l’Atlètic de Valls que permet a l’equip blau pujar fins a la vuitena posició de la classificació i allunyar-se de la zona perillosa.

Els vallencs han fet un bon partit i s’han imposat per 3 gols a 1 a un Bellvei que està lluitant per la quarta posició de la taula.

El primer gol del partit ha arribat en el minut 11 gràcies a un contraatac finalitzat per Torres. El marcador no s’ha tornat a moure fins el primer minut del segon temps quan Jonathan ha aprofitat una assistència de Torres per fer el segon gol local.

El Bellvei ha reduït distàncies gràcies a una diana de Dani Figuerola en el minut 89 però l’Atlètic no ha tingut problemes per mantenir el resultat favorable. Fins i tot l’ha pogut ampliar gràcies a un gol de Jordi Romeo que ha finalitzat una excel.lent jugada de Jerson.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Ruiz, Manel, Aitor (Gómez), Izquierdo (Verdejo), Tardiu (Xavi), Ribas, Ruben, Richi (Jerson), Torres i Jonathan (Jordi).

Leave a Comment