.


Victòria a Sant Jaume dels Domenys (1-2)

Aquest matí l’equip masculí de l’Atlètic que milita al grup tercer de la Segona Territorial ha recuperat el partit suspès el passat 13 de març per culpa de la pluja i ha obtingut la segona victòria consecutiva lluny del Vilar.

Els vallencs han guanyat per 1 gol a 2 al Sant Jaume dels Domenys i han sumat 3 punts que els consoliden a la setena posició de la classificació. Per l’altra banda, la derrota ha condemnat al descens a l’equip local.

Els del Baix Penedès s’han avançat en el minut 14 però els blaus han reaccionat ràpidament i han capgirat el marcador abans del descans amb un gol de Ruben Salla i amb un gol en pròpia porteria de l’equip local. A la segona part els de Sant Jaume han intentat la remontada però Carlos i els seus defenses han fet molt bona feina i no han permès cap ensurt.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Ruiz, Marcos, Manel, Gómez, Xavi (Jonathan), Ribes, Ruben, Izquierdo (Jordi), Jerson (Alan) i Richi.

Proper partit: Atlètic de Valls – Cunit (diumenge 1 de maig a les 18:30 hores)

Leave a Comment