.


L’Atlètic 2011-2012 comença a agafar forma

Encara queden força dies de descans però la Temporada 2011-2012 ja s’acosta. Ara mateix tots els equips de l’Atlètic estan disfrutant d’un merescut repòs però ben aviat tornaran a la feina per preparar com cal la nova campanya. 

L’equip masculí de Tercera Catalana, que començarà la pretemporada el proper 4 d’agost sota les ordres de Javi Gómez, ja coneix els seus rivals i el calendari de competició. Els vallencs començaran la lliga el diumenge 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya) rebent la visita del Roda de Barà (igual que l’any passat) i tancaran la competició rebent al Tancat del Vedrell el primer cap de setmana de juny del 2012 (http://www.fcf.cat/pub/calendaris/TerceraCatalana_Grup3.pdf)

Els rivals dels blaus per ordre de competició seran el Roda de Barà, Montblanc, Cunit, Bellvei, Santa Coloma, Banyeres, El Pla, Segur, Torredembarra B, La Pobla de Montornès, Vendrell, Santa Cruz, Llorenç, La Riera, Escola Valls Futbol i Tancat.

Els equips femenins i els Veterans del Fornàs també estan perfilant les seves pretemporades amb moltes ganes i optimisme.

 

Leave a Comment