.


Primer partit de pretemporada: l’Atlètic empata a Alcover (1-1)

L’equip masculí de l’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini ha empatat a un gol al Camp de l’Alcover en el primer partit de la pretemporada 2011-2012. Ha estat una bona prova pels vallencs després de cinc sessions d’entrenament.

El míster vallenc Javi Gómez i el seu nou ajudant Josep Maria Fuguet han comptat amb 22 jugadors i han fet dos equips totalment diferents en les dues parts.

Han jugat d’inici José Antonio Jiménez, Roger Fàbregas, Aitor García, Manel Ramírez, Eric Serret, Richi Martínez, Ruben Salla, Alan Roig, Xavi Anglès, Willy i Oscar Ferraz. A la porteria també hi han jugat Moha i Carlos Dorado i com a jugadors de camp també han sortit Albert Ruiz, Marcos Alfonso, Manel Gómez, Oliva, Moha, Marc Serra, Jaume Abelló, Enric Torres i David Rovira (per diversos motius han faltat a la convocatòria d’avui Albert Ribas, Marc Izquierdo, Jerson Montaño i Aleix Mestres).

El gol vallenc l’ha aconseguit Willy en el minut 5. El gol de l’empat ha arribat en el primer minut del segon temps. Ambdós conjunts han tingut opcions per augmentar el marcador però l’empat a 1 ha estat just i definitiu.

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment