.


La pretemporada dels equips de l’Atlètic de Valls continua a bon ritme.

Per un costat l’equip masculí del grup tercer de la Tercera Catalana va jugar aquest passat dissabte 20 d’agost el segon partit amistós al camp del Marina Cambrils, del grup segon de la nova Tercera Catalana. Els vallencs van remuntar el 2 a 1 de la mitja part i van acabar guanyant per un clar 2 a 5 (amb tres gols de Torres, un de Gómez i una altre de Jaume Abelló).

L’equip de Javi Gómez té una setmana carregada. Entrenaments al Fornàs el dimarts i el divendres, amistós al Morell (Segona Catalana) el dimecres i estada de cap de setmana al Càmping de Prades (amb amistós inclòs davant del Porrera de Quarta Catalana).

Per la seva banda l’equip sénior femení va començar a entrenar la setmana passada amb moltes ganes de repetir l’excel.lent temporada de l’any passat.

Finalment l’equip dels Veterans del Fornàs començaran a entrenar aquest dijous dia 25 al Camp del Fornàs.

Els dos equips alevins femenins començaran a entrenar més endavant.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment