.


Futbol per l’Aitor (dissabte 3 de setembre al Vilar)

El proper dissabte 3 de setembre el Camp Municipal del Vilar serà l’escenari d’una tarda sencera de futbol organitzada pel Futbol Club Atlètic de Valls amb la intenció de col.laborar en la recuperació de l’Aitor Expósito Pérez. Recordem que l’Aitor va patir un greu accident de trànsit ara fa gairebé un any quan formava part de la plantilla de jugadors de l’Atlètic.
 
La tarda del dia 3 començarà amb un partit de futbol femení que enfrontarà a l’equip de l’Atlètic amb un rival encara per concretar. Tot seguit, a les 5 de la tarda, arribarà el torn dels dos equips de Veterans de la nostra ciutat: l’Agrupació de Veterans de Valls i els Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls. De ben segur que es podrà veure un bon partit de futbol entre dos equips que la temporada passada van guanyar les seves respectives categories.
 
Per tancar la marató de futbol a les 7 de la tarda arribarà el torn del derbi vallenc entre la Unió Esportiva Valls de Primera Catalana i l’Atlètic de Valls de Tercera. Quan només quedarà una setmana per començar la competició oficial de lliga serà una bona ocasió per veure l’estat d’ambdós conjunts.
 
Més enllà dels partits però, el més important de la tarda serà poder col.laborar amb l’Aitor i la seva família. Per aquest motiu la recaptació íntegra d’aquesta jornada serà entregada a l’Aitor perquè pugui continuar amb la seva recuperació. Esperem que el Camp Municipal del Vilar s’ompli de gom a gom perquè sens dubte tenim al davant una magnífica oportunitat per demostrar la nostra solidaritat.

Així mateix, el club blau ha obert una fila zero per tots aquells que no puguin assistir al Vilar o que vulguin fer alguna aportació adicional. Tothom qui ho desitgi pot fer un ingrés al compte corrent de La Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona número2100 0261 14 0200053312.

TOTS AMB L’AITOR !!!

Leave a Comment