.


Gairebé 500 persones omplen el Vilar per estar al costat de l’Aitor

Aquesta tarda gairebé 500 persones han omplert el Camp Municipal del Vilar per estar al costat de l’Aitor Expósito Pérez. Han estat quasi 6 hores de futbol, tres partits, emocions, … L’acte ha comptat amb la presència de diversos regidors de l’Ajuntament de Valls, de representants dels Mossos d’Esquadra i del Sr. Josep Vives de la Federació Catalana de Futbol.

La jornada ha començat amb un partit de futbol femení entre l’Atlètic de Valls i el Riudoms. En aquesta ocasió les vallenques han volgut provar el futbol 11 i s’han endut la victòria per 1 gol a 0. Tot seguit els Veterans del Fornàs i l’Agrupació de Veterans de Valls han disputat un derbi molt emocionant. Al final els del Fornàs s’han endut la victòria per 3 a 2.

A les 7 de la tarda ha arribat el moment més emotiu de la tarda quan l’Aitor ha entrat al Vilar passant pel mig del passadís format pels jugadors de l’Atlètic de Valls i de la Unió Esportiva Valls. Al mig del cercle central l’Aitor ha rebut un reconeixement de l’Atlètic, de la Unió Esportiva i de l’Agrupació de Veterans. Així mateix els capitans dels tres equips de l’Atlètic (femení, masculí i veterans) han donat una samarreta signada per tots els components del club.

Per acabar la tarda l’Atlètic i la Unió Esportiva han disputat un partit amistós de pretemporada només una setmana abans de començar la lliga 2011-2012. El resultat final ho diu tot: Atlètic 1 – Unió Esportiva 9. Els blanc-i-vermells han estat molt superiors i ja a la mitja part guanyaven per 1 a 4.

En resum, magnífica tarda de futbol solidari !!!
L’Atlètic de Valls vol agrair a tothom els que han assistit i col.laborat en aquesta jornada !!!

Aprofitem per recordar que encara està oberta la fila zero en el compte corrent de La Caixa número 2100 0261 14 0200053312. D’aquí a uns dies l’Atlètic farà oficial la quantitat recollida i l’entregarà a l’Aitor per col.laborar en la seva recuperació.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment