.


L’Atlètic presenta els seus equips 2012-2013

Avui diumenge 11 de setembre, coincidint amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, l’Atlètic de Valls ha presentat els seus equips per la temporada 2011-2012.

El Camp Municipal del Vilar ha presentat una molt bona entrada d’espectadors que han pogut conéixer els cinc equips blaus per aquesta nova campanya: dos equips infantils-alevins femenins, un equip femení, un equip de veterans i un equip masculí de tercera catalana.

Per tancar la presentació el President de l’Atlètic Jacint Traguany i el Regidor d’Esports Manel Odina han dirigit unes paraules als assistents. Traguany s’ha felicitat per aplegar a gairebé un centenar de jugadors i jugadores i s’ha mostrat esperançat de poder fer una bona temporada. Odina per la seva part ha desitjat molta sort als jugadors i a la directiva de l’Atlètic.

Abans de la presentació els Veterans del Fornàs han jugat un amistós de pretemporada davant dels Veterans del Camp de Tarragona. Ha estat un encontre molt igualat que ha acabat en empat a zero gols.

Després de la presentació s’ha jugat el primera partit de lliga de Tercera Catalana. L’Atlètic no ha tingut una bona tarda i s’ha vist superat clarament pel Roda de Barà. Els vallencs no han pogut fer res per evitar una clara derrota per 0 a 3.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment