.


L’Atlètic entrega els diners recollits per l’Aitor

Aquesta tarda el Futbol Club Atlètic de Valls ha entregat els diners recollits per la recuperació de l’Aitor Expósito Pérez.

L’acte d’entrega s’ha dut a terme a dos quarts de set de la tarda a l’Ajuntament de Valls i ha comptat amb la presència del Sr. Albert Batet, Alcalde de Valls, i del Sr. Manel Odina, Regidor d’Esports. El President del club blau, el Sr. Jacint Traguany, ha entregat un xec de 3.412,50 euros al pare de l’Aitor, el Sr. Antonio Expósito.

La quantitat total recull l’import de les 469 entrades venudes el dissabte 3 de setembre (2.345,00 euros), l’import de dins l’urna d’aportacions voluntàries que hi havia a l’entrada del Vilar (437,50 euros), els diners ingressats a la Fila Zero (530,00 euros) i 100,00 euros d’altres aportacions.

Durant l’acte l’Alcalde de Valls s’ha interessat per la recuperació de l’Aitor i ha felicitat a l’Atlètic per la seva iniciativa solidària. Per la seva part Jacint Traguany ha volgut agrair a tots els que han posat el seu gra de sorra per aconseguir una bona quantitat de diners i finalment el Sr. Antonio Expósito ha agraït el suport rebut per l’Ajuntament, per l’Atlètic de Valls i per tantes i tantes persones que han volgut donar un cop de mà a l’Aitor.

 

Leave a Comment