.


Resultats del cap de setmana (17 i 18 de setembre)

Veterans: Fornàs ATV El Cafetó 0 – Nàstic 1

Ahir dissabte es va celebrar al Camp Municipal del Vilar el Memorial en record a Miguel Rodríguez “Pirri”. El Memorial va enfrontar als Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls amb els Veterans del Gimnàstic de Tarragona. Després de 90 minuts força igualats la victòria va caure del costat tarragoní per 0 gols a 1.

Femení: cap de setmana a Prades

Les noies blaves han passat uns dies a Prades per intensificar la preparació de cara al començament de la temporada. Les vallenques han compartit la feina amb l’equip femení de l’Espluga de Francolí. El cap de setmana s’ha acabat amb un amistós entre ambdós conjunts que ha finalitzat amb victòria vallenca per 8 a 2.

Més informació i fotografies a la web de l’equip femení: http://vallsfutbolfemeni.tripod.com/

Masculí de Tercera Catalana: CF Montblanc 2 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1

Els vallencs han sumat la segona derrota consecutiva de la temporada però han millorat la imatge respecte la primera jornada de lliga. Després d’una primera part força avorrida en el segon temps han arribat els tres gols del matx. El Montblanc ha marcat dos gols gairebé consecutius en els minuts 15 i 20 aprofitant les facilitats defensives dels vallencs i han posat les coses molt costa amunts pels homes de Javi Gómez. En el minut 25 Willy ha reduït la diferència i ha donat esperança a l’afició blava. Malauradament els atacs visitants han estat infructuosos i els tres punts s’han quedat a la Conca de Barberà.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Ruiz, Aitor (Jerson), Ramírez, Izquierdo, Rovira (Yurel), Ruben, Aleix (Alan), Gómez, Ferraz i Willy.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment