.


Dues derrotes per començar l’octubre

Veterans: Salou 8 – Fornàs Atlètic de Valls 1

Els nostres veterans no van poder començar amb bon peu la lliga 2011-2012 i van caure clarament derrotats al camp del Salou. A la mitja part el resultat era molt ajustat (2 a 1) però en el segon temps els vallencs es van veure superats completament pel rival.

Tercera Catalana: Bellvei 2 – Atlètic de Valls 1

Tercera derrota de la temporada pels blaus després de caure al camp del Bellvei per 2 gols a 1. En els primers compassos els vallencs tenien la situació controlada però a partir del minut 25 l’equip local ha posat setge a la porteria de Jose. Després de diverses oportunitats el primer gol del matx ha arribat en el minut 35 gràcies a un excel.lent xut de Lobato des de la frontal de l’àrea.

En el segon temps l’Atlètic ha intentat reaccionar però els locals s’han defensat amb eficàcia. El segon gol penedessenc ha arribat en el minut 85 (rematada de cap de Dani Figuerola). Els vallencs no s’han rendit i Enric Torres ha escurçat la diferència en el minut 89 en una acció d’oportunisme. En el temps de descompte Yurel ha estat a punt d’empatar però el porter local ha rebutjat el seu xut des de la frontal de l’àrea.

Amb aquesta nova derrota l’Atlètic només ha sumat tres punts en les quatre primeres jornades de lliga i ocupa la zona baixa de la classificació del grup tercer de tercera catalana.

Pels vallencs han jugat Jose, Ruiz, Ramírez (Marcos), Aitor, Izquierdo, Rovira, Jaume (Denis), Aleix, Ruben, Yurel i Torres.

Leave a Comment