.


Agenda pels dies 8 i 9 d’octubre

Equips femenins A i B alevins-infantil

Les més petites de l’entitat debutaran aquest cap de setmana en la lliga 2011-2012. L’equip A jugarà dissabte a partir de tres quarts d’onze del matí al camp del Corbera. L’equip B, per la seva part, jugarà al Camp Municipal del Fornàs i rebrà la visita del Sant Cugat el diumenge a un quart d’una del migdia.

Equip Femení Futbol 7

Les noies encetaran aquest dissabte la seva segona temporada a l’Atlètic. Les vallenques visitaran el camp del Duesaigües a partir d’un quart de quatre de la tarda. Recordem que la temporada passada van finalitzar la lliga en la segona posició, per tant, enguany tenen el llistó molt alt.

Veterans

Els del Fornàs jugaran la segona jornada de lliga aquest dissabte a les quatre de la tarda. Els vallencs reben la visita del Roses Cambrils i necessiten la victòria per oblidar-se de la golejada encaixada la setmana passada a Salou.

Masculí Tercera Catalana

L’Atlètic de Valls Alt Camp Alumini arriba ja a la cinquena jornada del campionat de lliga. Els blaus rebran al visita del Santa Coloma de Queralt. Ambdós conjunts només han sumat tres dels dotze punts possibles i necessiten el triomf per començar a escalar posicions a la classificació. El partit es jugarà el diumenge al Vilar a partir de les cinc de la tarda.

Molta sort a totes i a tots !!!

 

Leave a Comment