.


Partits pel 15 i 16 d’octubre

Dissabte 15 d’octubre:
A les 11 h a Terrassa: EF Bonaire – At. Valls B (Femení Aleví-Infantil). Segon partit de lliga per les nenes entrenades per Oscar Lozano.
A les 14 h al Vilar: At. Valls – Alhambra (Femení F7). Primer partit de les vallenques com a locals. Després de guanyar a Duesaigües en la primera jornada una altra victòria les reafirmaria al capdamunt de la classificació.
A les 16:30 h a Bonavista: BASF – Fornàs ATV (Veterans). Després de perdre els dos primers partits de lliga els nostres Veterans necessiten un bon resultat per agafar moral.
A les 18 h al Fornàs: At. Valls A – Mas Catarro (Femení Aleví – Infantil). Les nenes entrenades per Sara Catalán i Gemma López juguen el primer partit com a locals rebent al Mas Catarro de Santa Margarida i els Monjos.
Diumenge 16 d’octubre:
A les 12 h: Banyeres – Atlètic de Valls (Masculí 3a Catalana). Després de guanyar al Santa Coloma de Queralt els vallencs necessiten tornar del Baix Penedès amb un bon resultat per remontar posicions a la classificació.

Molta sort a totes i a tots !!!

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment