.


Resultats del 15 i 16 d’octubre

Masculí 3a Catalana: Banyeres 2 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1

Tercer despleçament pels vallencs i tercera derrota pel mateix resultat: 2 a 1. La veritat és que els nois de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet han merescut millor sort en un partit que han dominat gairebé totalment.

En el primer temps l’equip local s’ha avançat en el minut 20 amb a una acció de picardia que ha enganyat totalment a la defensa blava. Els vallencs han aconseguit empatar gràcies a un penal transformat per Torres en el minut 40.

En el segon temps l’Atlètic ha buscat el gol de la victòria amb insistència però no hi ha hagut manera. El Banyeres s’ha defensat com ha pogut i s’ha trobat amb el segon gol gràcies a un contraatac en el minut 80. En els minuts finals els vallencs han estat molt aprop d’empatar però els tres punts s’han quedat al Baix Penedès.

Amb aquesta derrota l’Atlètic continua a la part baixa de la classificació i diumenge vinent rebrà la visita del Pla de Santa Maria amb l’obligació de guanyar per no complicar-se l’existència.

Pels vallencs han jugat Carlos, Denis, Ramírez, Ruben, Izquierdo, Ruiz, Aleix, Alan, Yurel (Jaume), Oscar (Willy) i Torres.

Veterans: BASF 3 – Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 6

La primera victòria dels nostres veterans ha arribat a la tercera jornada de lliga. Aquest magnífic resultat ha de donar molta moral als vallencs de cara als propers encontres.

Equips femenins:

Futbol 7 Tarragona Grup 1: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3 – Alhambra 0

Les vallenques han sumat els 6 punts en les dues primeres jornades i continuen al capdavant de la classificació.

Aleví-Infantil A: Atlètic de Valls 2 – Mas Catarro 15

Aleví-Infantil B: Bonaire 22 – Atlètic de Valls 0

Més informació a la web dels equips femenins: http://vallsfutbolfemeni.tripod.com/