.


Resultats del cap de setmana (22 i 23 d’octubre)

Equips femenins (més informació a la seva web: http://vallsfutbolfemeni.tripod.com/

 )

Femení F7 Tarragona Grup 1: L’Espluga de Francolí 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 6

Les noies de l’Atlètic van guanyar amb autoritat al camp de l’Espluga i ja han sumat els 9 punts possibles en les tres primers jornades de lliga. Les vallenques a més a més han marcat 19 gols i encara no n’han encaixat cap. Òbviament, amb aquests espectaculars registres lideren la classificació.

Aleví-Infantil A: Suburense de Sitges 11 – Atlètic de Valls 3

Aleví-Infantil B: Atlètic de Valls 0 – Santpedor 27

Veterans: El Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 2 – Vilaseca 2

Els vallencs van remontar un 0 a 2 en contra i van sumar un punt força valuós.

Masculí 3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – El Pla de Santa Maria 3

L’Atlètic no ha pogut sumar cap punt en el derbi comarcal que l’ha enfrontat amb El Pla de Santa Maria. Els vallencs s’han avançat gràcies a un gol d’Oscar Ferraz en el minut 22 i han fet prou mèrits per arribar al descans amb més avantatge en el marcador.

En els primers minuts del segon temps s’han vist dos gols, un per a cada equip. El Pla empatava en el minut 46 però tot seguit Torres tornava a avançar als locals amb un bon xut de falta indirecta.

En el minut 75 ha arribat la jugada clau del partit: Dani Neff, que havia arrencat en clar fora de joc, ha rebut una falta sense discussió dins l’àrea petita quan intentava dribar al porter vallenc. L’àrbitre ha assenyalat el penal i ha expulsat correctament a Jose Antonio Jiménez per ser el darrer home. El propi Neff ha establert l’empat a 2.

Tot i jugar amb un home menys l’Atlètic ha mantingut el partit equilibrat i ha merescut acabar l’encontre com a mínim a un punt al sarró. Malauradament Dani Neff ha aprofitat una desafortunada acció de la defensa vallenca per marcar el definitiu 2 a 3 en el minut 94.

Amb aquest joc i aquesta actitud els resultats no tardaran en arribar. Continueu treballant i amunt nois !!!

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis (Yurel), Aitor, Ruben, Eric, Ruiz, Alan, Aleix, Izquierdo (Carlos), Torres (Rovira) i Oscar (Jerson).

Leave a Comment