.


Resultats per tancar l’octubre

El darrer cap de setmana d’octubre ens ha portat aquests resultats:

Equips femenins:

Infantil-aleví B: Castellar 7 – Atlètic de Valls 0

Femení F7: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 7 – Calafell 1

Les vallenques continuen al capdamunt de la classificació després de guanyar contundentment al Calafell i ja sumen els 12 punts possibles després de les quatre primeres jornades de lliga. Les blaves ja han marcat 26 gols i només n’han encaixat 1.

Més informació a la seva web: http://vallsfutbolfemeni.tripod.com/

Veterans: Pobla de Mafumet 1 – Fornàs Atlètic de Valls 6

Gran victòria dels vallencs que han sumat 7 punts en els darrers 3 partits. Tot i començar perdent els nostres veterans han aconseguit capgirar el marcador i han acabat guanyant amb molta claretat.

Masculí 3a Catalana: Constantí 3 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2

Quart desplaçament de la temporada i quarta derrota per la mínima pels vallencs. Tot i fer un bon partit els blaus tornen a Valls amb les mans buides.

L’Atlètic ha dominat els primers minuts del partit i això s’ha traduït amb el 0-1 marcat per Albert Ruiz en el minut 24. Malauradament aquest gol ha fet reaccionar a l’equip local i el Constantí ha capgirat ràpidament el marcador amb dos gols gairebé consecutius (minuts 32 i 34). Abans del descans l’Atlètic hagués pogut empatar però la vaselina de Torres per damunt del porter local s’ha estavellat al pal.

En el segon temps l’Atlètic ha buscat el gol de l’empat des del primer minut i de nou Albert Ruiz ha aconseguit  perforar la porteria del Constantí per establir el 2 a 2 (minut 56). Amb el marcador equilibrat ambdós conjunts han buscat la victòria. En el minut 66 Ruiz ha tingut el 2 a 3 en les seves botes però el porter local ha pogut desviar el seu xut. Només 2 minuts més tard el Constantí ha marcat el seu tercer gol gol i s’ha tornat a avançar en el marcador.

Els vallencs no s’han rendit en cap moment i han pressionat de valent per intentar puntuar. L’opció més bona l’ha tinguda Jaume en una falta directa a la frontal de l’àrea però el seu xut ha sortit massa alt.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Denis (Rovira), Ruben, Aitor (Marcos), Eric, Ruiz, Alan, Aleix (Jaume), Izquierdo (Yurel), Torres i Oscar (Willy).

Leave a Comment