.


Resultats del primer cap de setmana de novembre

Dissabte 5: Tres partits, tres victòries !!!

Infantil/Aleví Femení A: Santa Coloma de Cervelló 1 – Atlètic de Valls 3

Les joves vallenques han aconseguit la primera victòria de la temporada. Els gols de Claudia Salvat, Blanca i Eva han donat els primers tres punts a l’equip dirigit per Sara Catalán i Gemma López.

Femení F7: Astorga 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3

Important victòria blava en un dels camps més difícils de la categoria. Dos gols de María Berjón i un d’Arancha de la Guía han donat els tres punts a l’equip vallenc. L’Atlètic continua al capdavant de la classificació amb 15 punts després de les cinc primeres jornades de lliga. Aquest proper dissabte a les 2 del migdia importantíssim partit al Vilar davant del Camp Clar.

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls 7 – Vilabella 6

Els vallencs han aconseguit sumar els tres punts en joc en un emocionantíssim derbi comarcal que no s’ha decidit fins al darrer minut del temps de descompte. El marcador ha sofert constants alternatives però en uns darrers minuts bojos els del Fornàs han aconseguit capgirar un 4 a 6 en contra. El setè gol local aconseguit per Pere Pi amb el cap i d’esquena a la porteria ha donat el triomf als vallencs gairebé en el darrer segon del matx.

Diumenge 6:

Masculí Tercera Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 - UE Segur 2

Després de tres derrotes consecutives els homes de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet han sumat un punt davant del Segur de Calafell. Els vallencs s’han avançat en el minut 11 gràcies a una rematada de Ruben Salla a la sortida d’un còrner. Els blaus han fet mèrits per arribar al descans amb més avantatge en el marcador però no han estat encertats de cara a porteria.

Només començar el segon període el Segur ha aconseguit tornar a igualar el marcador. Tot i el gol visitant l’Atlètic ha continuat apretant i ha aconseguit el segon gol gràcies a una errada defensiva que ha aprofitat Torres. Disortadament, només un minut més tard el Segur ha aconseguit l’empat a 2 en una jugada mal defensada pels vallencs.

En els darrers minuts ambdós equips han buscat la victòria i han tingut oportunitats per endur-se els tres punts. En el darrer segon del matx ha arribat una gran ocasió pels locals: jugada de Yurel per la banda esquerra que arriba fins a la línea de fons i fa la passada de la mort a la frontal de la petita; malauradament la rematada d’Oscar Ferraz s’ha estavellat al cos del porter penedessenc.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Denis (Rovira), Ruben, Aitor (Marcos), Eric, Ruiz, Aleix, Alan (Jerson), Izquierdo (Yurel), Torres i Willy (Oscar).

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment