.


Resultats del cap de setmana (12 i 13 de novembre)

Equips femenins:

Infantil-Aleví A: Atlètic de Valls 0 – Incresa 4

Infantil-Aleví B: Martinenc 8 – Atlètic de Valls 1

Equip sènior F7: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1 – Camp Clar 2

Més informació a la web del femení: http://atleticvallsfemeni.weebly.com/

Veterans: El Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 5 – Camp de Tarragona 2

Masculí Tercera Catalana: Torredembarra B 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 1

Els vallencs han aconseguit sumar el primer punt lluny del Vilar després d’un partit força igualat davant d’un Torredembarra B molt sòlid. L’Atlètic ha dominat completament els primers minuts del partit i en el minut 12 ha aconseguit inaugurar el marcador gràcies a un penal comès sobre Yurel que el propi jugador s’ha encarregat de transformar.

Amb el gol en contra l’equip local ha reaccionat ràpidament i ha aconseguit igualar el marcador en el minut 18 gràcies a una rematada d’Araus a la sortida d’un còrner. Fins a la mitja part ambdós equips s’han repartit la possessió de la pilota i les oportunitats de gol.

L’equip local ha dominat els primers minuts del segon temps però l’Atlètic s’ha defensat bé i mica en mica ha anat igualant la situació. Ambdós conjunts han buscat el gol de la victòria però les defenses s’han imposat i el marcador no s’ha tornat a moure.

Petit pas endavant per un Atlètic que encadena el segon empat consecutiu abans de rebre a la Pobla de Montornès el proper diumenge 20 de novembre a les 5 de la tarda al Camp Municipal del Vilar.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis (Aitor), Ruben, Eric, Izquierdo, Ruiz, Jaume (Ribas), Aleix (Marcos), Yurel, Willy (Torres) i Oscar.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment