.


Tres partits pel dissabte 26

Tres dels nostres equips juguen els seus partits aquest dissabte 26 de novembre. L’equip infantil-aleví femení B i el femení futbol 7 no tenen compromís aquest cap de setmana.

Infantil-Aleví Femení A (a les 2 del migdia al Vilar):  Atlètic de Valls – Fontsanta Fatjó

Arriba la jornada 8 del campionat de lliga i les més menudes del club jugaran per primera vegada al Vilar rebent la visita del Fontsanta-Fatjó de Cornellà del Llobregat. Ambdós conjunts tenen 3 punts i xifres molt similars de gols marcats i encaixats.

Veterans (a les 4 de la tarda al Fornàs): El Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó – Roda de Barà

Els vallencs necessiten un bon resultat per refer-se de la dura derrota de la setmana passada a Cambrils. Esperem que els del Fornàs recuperin el bon nivell demostrat en els darrers partits com a locals.

Masculí 3a Catalana (a les 5 de la tarda): El Vendrell – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini

Els nois de l’Atlètic es desplacen a la capital del Baix Penedès per jugar la dotzena jornada de lliga. Segur que serà un partit complicat perquè els vendrellencs són sisens amb 19 punts i amb un partit ajornat. Els vallencs, que després de golejar a la Pobla són dotzens amb 11 punts, necessiten un bon resultat per consolidar la millora de joc i resultats de les darreres jornades.

Sort a totes i a tots !!!

Leave a Comment