.


Resultats del primer cap de setmana de desembre

Equips femenins:

Infantil-Aleví Femení A: Tancat del Vendrell 19 – Atlètic de Valls 0

Infantil-Aleví Femení B: Atlètic de Valls 0 – Avinyó 12

Femení F7: Icomar de Tarragona 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 11

Més informació a la web del femení: http://atleticvallsfemeni.weebly.com/

 Veterans: Riudoms 0 – Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 4

Tot i les nombroses baixes els vallencs van poder sumar els tres punts en joc i es consoliden per mèrits propis a la part alta de la classificació.

Masculí Tercera Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – Santa Cruz de Calafell 2

Els vallencs han deixat escapar dos punts del Vilar després d’un partit poc vistós. Les coses no podien començar millor per l’Atlètic perquè l’1 a 0 ha arribat en el minut 4 gràcies a una rematada de cap de Marcos a la sortida d’un còrner. Tot i aquest gol tan matiner la primera part ha estat força avorrida i el marcador no s’ha tornat a moure.

El Santa Cruz ha aconseguit el gol de l’empat en la primera jugada del segon temps i ha aconseguit posar nerviosos als jugadors blaus. Després de diversos intents el segon gol local ha arribat en el minut 73 gràcies a una bona rematada de cap de David Rovira. Disortadament els calafellencs han aconseguit el seu segon gol en el minut 80 en un xut molt ajustat que ha picat el pal abans d’entrar dins la porteria blava.

En els darrers minuts l’Atlètic ha apretat de valent per aconseguir la victòria però no hi ha hagut manera. Un xut al pal de Ferraz i una rematada massa alta de Ruben han estat les dues millors oportunitats locals que no han estat gol per autèntica mala sort.

Després de la jornada 13 la part mitja i baixa de la classificació del grup tercer de la tercera catalana és una autèntic embús: el Montblanc és vuitè amb 16 punts i La Pobla és última amb 10. L’Atlètic està al mig de tot aquest enrenou amb 13 punts i en la dotzena posició.

Javi Gómez i Josep Maria Fuguet han fet jugar a Jose, Ruiz, Ruben, Izquierdo, Serret, Aleix,Marcos (Jaume), Moya (Richi), Yurel, Oscar i Willy (Rovira).

 

Leave a Comment