.


Resultats per tancar el 2011

Resultats del dissabte 17 de desembre:

Femení: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 6 – Pobla de Mafumet 0

Les vallenques van golejar a la Pobla i tanquen un magnífic any 2011. Ara mateix són segones amb només tres punts menys que el Camp Clar i disposades a començar el 2012 amb molta força per atacar el liderat.

Infantil-Aleví Femení A: At. Valls 3 – Masquefa 12

Infantil-Aleví Femení B: At. Valls 0 – Cerdanyola 26

Veterans: El Fornàs – At. Valls El Cafetó 0 – Bonavista 0

Empat sense gols per tancar un sensacional any 2011. Tot i ser nous a la categoria els nostres veterans s’han consolidat a la part alta de la classificació del grup A.

Masculí Tercera Catalana: Llorenç 3 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2

Es fa difícil explicar el que va passar ahir a Llorenç del Penedès sense perdre l’objectivitat i l’educació. Ho intentarem.

Els vallencs van fer una primera part magnífica en un dels camps més difícils de la categoria. Els blaus van controlar en tot moment la situació i no van concedir gairebé cap ocasió de gol a l’equip local. L’Atlètic es va avançar en el minut 10 gràcies a un gol d’Albert Ruiz i va aconseguir el 0 a 2 en el minut 40 amb un bon xut creuat de Willy. L’avantatge vallenc encara hagués pogut ser major si una bona rematada de cap de Richi no s’hagués estavellat al travesser.

Incomprensiblement el partit va donar un gir de 180 graus en la segona part. Cal reconéixer que els jugadors blaus es van equivocar en algunes accions però la veritat és que l’àrbitre va decidir ser el gran protagonista del partit i mica en mica va anar castigant a l’Atlètic amb les seves decisions: va concedir el primer gol local després d’una clara falta al porter vallenc; va deixar als blaus amb només 8 jugadors per una rigurositat exagerada amb les targetes grogues; el tercer gol local arribava en el minut 88 gràcies a un penal que només va veure ell perquè les mans de Marc Izquierdo es van produir fora l’àrea; etc etc etc. Bàsicament el reglament s’aplicava diferent per un equip o altre. El que era falta en un costat, en l’altre no ho era. El que era targeta en un costat, en l’altre no ho era.

Tot i jugar els darrers minuts amb tres jugadors menys els vallencs no es van rendir en cap moment i van intentar aconseguir el gol de l’empat fins el xiulet final. Els blaus van força alguna falta prop de l’àrea local però no va poder ser. L’enorme esforç realtizat no va tenir premi i els tres punts es van quedar al Baix Penedès.

 L’Atlètic es va meréixer tornar a Valls amb un resultat positiu però va ser impossible. Donat que són dies de Pau i solidaritat preferim mesurar-nos…

Al Camp del Llorenç van jugar Jose, Denis, Izquierdo, Marcos, Aitor, Aleix, Ruben, Ruiz, Ferraz (Jaume), Richi (Ramírez) i Willy.

Després de les Festes de Nadal l’Atlètic té dos partits consecutius al Vilar: La Riera i l’amateur de l’Escola Valls Futbol. Esperem que es puguin aconseguir dues victòries per poder allunyar-se de la zona baixa de la classificació.

Atlètic solidari !

Coincidint amb la Marató de TV3 2011 el Futbol Club Atlètic de Valls ha participat en dues activitats solidàries.

Ahir dissabte una representació blava va jugar un mini-partidet de bàsquet al Pavelló Joana Ballart dins dels actes organitzats pel CB Valls. L’Atlètic va jugar durant 15 minuts davant de l’Agrupació Gegantera El Calçot AAEET. Cal dir que la jornada va ser un èxit i que es van aconseguir recollir més de 13.000 euros.

I avui diumeng un combinat dels nostres dos equips infantils-alevins s’han desplaçat a Les Borges Blanques per participar en un torneig de futbol organitzat també per recollir fons per la Marató.

Des d’aquí us animem a trucar al teléfon de la Marató i fer el vostre donatiu: 905 11 50 50

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment