.


Primers partits de l’any 2012 !!!

Després del descans nadalenc aquest cap de setmana torna la competició oficial al futbol territorial.

Equips femenins:

Infantil-aleví A: Atlètic de Valls A – Reus Deportiu (dissabte dia 7 a les 2 del migdia al Camp Municipal del Vilar)

Primer equip: Sant Salvador – Atlètic de Valls (dissabte dia 7 a les 7 de la tarda al Barri de Sant Salvador de Tarragona)

Infantil-aleví B: Gimnàstic Manresa – Atlètic de Valls B (diumenge dia 8 a dos quarts d’una del migdia a Manresa)

Més informació a la web dels equips femenins: http://atleticvallsfemeni.weebly.com/

Masculí de Tercera Catalana

Els vallencs tornen a la competició rebent la visita de La Riera al Camp Municipal del Vilar. El partit es jugarà el diumenge dia 8 a partir de les 5 de la tarda.

El nostre equip necessita sumar els tres punts per començar l’any 2012 amb optimisme i per allunyar-se de la zona de descens. Recordem que a hores d’ara l’Atlètic suma 13 punts, només tres més que La Riera i la Pobla de Montornés que tanquen la classificació del grup tercer de tercera catalana.

Els entrenadors Javi Gómez i Josep Maria Fuguet no ho tindran fàcil per fer l’equip perquè el conjunt blau acumula moltes baixes: Izquierdo, Jaume i Willy per sanció (tots tres van ser expulsats en el darrer partit del 2011 al Camp del Llorenç), Torres (que no torna fins a final de mes), el porter Carlos (lesionat en una mà), Ribas (lesionat), Alan (lesionat) i d’altres jugadors que arrosseguen molèsties i que seran dubtosos fins a darrera hora.

Els Veterans del Fornàs no tornaran a la competició fins el dissabte dia 14 al Camp dels Veterans de Torredembarra.

Molta sort a totes i a tots !!!

Leave a Comment