.


Primers resultats de l’any 2012 !!!

El primer cap de setmana de l’any 2012 ens ha deixat aquests resultats pels equips del Futbol Club Atlètic de Valls:

Equips femenins:

Primer equip: Sant Salvador 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 11

Infantil-Aleví A: At. Valls 0 – Reus Deportiu 14

Infantil-Aleví B: Gimnàstic Manresa 17 – At. Valls 0

Més informació a la web dels equips femenins de l’Atlètic: http://atleticvallsfemeni.weebly.com/

Veterans del Fornàs – Atlètic de Valls: els més grans de l’entitat no han jugat aquest cap de setmana. Els del Fornàs tornaran a la competició el proper dissabte 14 de gener al camp dels Veterans del Torredembarra.

Masculí de Tercera Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 5 – La Riera 1

Els homes de Javi Gómez i Josep Maria Fuguet han aconseguit una golejada balsàmica per començar el nou any 2012. Amb aquests tres punts els vallencs en sumen 16 i agafen aire abans de jugar el derbi de la setmana vinent.

El partit ha començat molt bé pels interessos vallencs perquè abans del quart d’hora de joc l’Atlètic ja guanyava per 2 a 0 gràcies a dues bones dianes de Richi Martínez. Els locals han tingut diverses oportunitats per sentenciar però no han estat encertats de cara a porta i La Riera ho ha aprofitat per escurçar el marcador poc abans del descans.

En els primers minuts del segon temps La Riera ha tingut un parell de bones oportunitats per empatar i ha posat la por al cos dels aficionats blaus. Els nervis s’han acabat en el minut 65 Jerson a marcat el tercer gol vallenc amb una sutil vaselina per damunt del porter rival. Amb el 3 a 1 La Riera ha baixat els braços i l’Atlètic no ha tingut massa problemes per marcar dos gols més mitjançant Albert Ruiz i David Rovira.

Per l’Atlètic han jugat de titulars Jose, Denis, Marcos, Aitor, Serret, Aleix, Ruben, Jerson, Moya, Ruiz i Richi. També han jugat Manel Gómez, David Rovia i Manel Ramírez.

El 2012 no ha pogut començar millor: bon joc, 5 gols, golejada, triomf i tres punts que allunyen a l’Atlètic de la zona de descens. Aquesta victòria ha de donar moral a l’equip de cara al derbi vallenc del proper diumenge 15 de gener a les 5 de la tarda davant de l’amateur de l’Escola Valls Futbol.

Leave a Comment