.


Cap de setmana de derbi

Sens dubte aquest cap de setmana estarà marcat per derbi vallenc de Tercera Catalana. Tot i això, la resta d’equips (tret de l’infantil-aleví femení A que descansa) també tenen partits prou importants per disputar:

Infantil-aleví femení B: Sant Cugat Esport – Atlètic de Valls (diumenge 15 a les 10 del matí)

Primer equip femení F7: Santa Coloma de Queralt – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (dissabte 14 a les 11:30 del migdia)

Veterans: Torredembarra – Fornàs Atlètic de Valls (dissabte 14 a les 18:30 de la tarda)

Masculí Tercera Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Escola Valls Futbol (diumenge 15 a les 5 de la tarda al Vilar)

La segona jornada de l’any 2012 ens porta un derbi vallenc entre l’Atlètic i l’equip amateur de l’Escola. No cal dir que és un partit especial on tots dos conjunts arriben molt necessitats de punts per intentar distanciar-se de la zona baixa de la classificació.

En aquests moments l’Atlètic és onzè amb 16 punts, només tres més que l’Escola, que és tretzena. Els cuers de la categoria, La Riera i la Pobla de Montornès, estan massa aprop amb 10 punts.

Els dos equips acumulen moltes baixes per lesions i sancions i caldrà veure en quines condicions arriben al partit de diumenge. En aquest sentit cal lamentar especialment la greu lesió que va patir el jove jugador de l’Escola Gerard Gil el passat dissabte a Llorenç del Penedès. Des d’aquí li enviem molts ànims i li desitgem una bona i ràpida recuperació.

Esperem que es pugui veure un bon partit de futbol i que els aficionats que s’acostin al Vilar passin una bona tarda.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment