.


El derbi vallenc acaba empatat (1-1)

Els dos equips amb samarretes de suport al Gerard Gil

Aquesta tarda s’ha pogut veure un emocionant derbi vallenc al Camp Municipal del Vilar. L’Atlètic i l’amateur de l’Escola han protagonitzat un partit força igualat que no s’ha resolt fins el temps de descompte.

Cal destacar que abans de començar el partit ambdós equips han lluït plegats unes samarretes de suport pel jove jugador de l’Escola Gerard Gil que es va lesionar greument el passat dissabte al camp del Llorenç. Des d’aquí li enviem molts ànims i li volem desitjar una bona i ràpida recuperació.

En la primera part l’Escola s’ha plantat millor al damunt del terreny de joc però no ha aconseguit traduir-ho en ocasions de gol. La millor oportunitat visitant ha estat un fort xut de Batalla que el porter Jose ha pogut refusar. L’Atlètic no s’ha trobat còmode i tampoc ha inquietat massa al porter Abdoul.

En el segon temps l’Atlètic ha fet un pas endavant i mica en mica s’ha anat imposant. Després d’un parell d’avisos el gol blau ha arribat en el minut 69 gràcies a l’oportunisme d’Oscar Ferraz. Semblava que el derbi es decantava cap a l’Atlètic però en el minut 74 Ruben Salla ha vist la segona targeta groga i l’equip local es quedava amb un home menys.

L’Escola ha aprofitat la superioritat numèrica per posar setge a la porteria blava. El gol vermell ha estat molt aprop d’arribar en tres oportunitats molt clares però dues grans intervencions de Jose i una brillant acció de Serret amb el pit han impedit l’empat.

Ja en el temps de descompte, amb els dos equips amb 10 jugadors i quan semblava que els tres punts eren per l’Atlètic, Dani Romera ha aprofitat un refús a la frontal de l’àrea per engaltar un gran xut que ha entrat per l’escaire de la porteria. Encara hi ha hagut temps per una bona oportunitat per l’Atlètic però l’empat a un ha estat definitiu i el derbi ha acabat igualat per primera vegada.

Altres resultats:

Veterans: Torredembarra 2 – Fornàs Atlètic de Valls 8

Gran victòria vallenca que els manté a la part alta de la classificació. Aquests tres punts han de donar molta moral a l’equip de cara al derbi vallenc del proper dissabte a les 4 de la tarda al Camp Municipal del Fornàs.

Infantil-Aleví Femení B: Sant Cugat 19 – Atlètic de Valls 3

Primer equip femení F7: Santa Coloma de Queralt 3 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 5

Les vallenques van superar el fred i el rival i es van imposar per un ajustat 3 a 5. Aquest resultat combinat amb l’empat entre l’Astorga i el Camp Clar situa a l’Atlètic en la primera posició de la classificació quan queda una jornada per acabar la primera volta. Les blaves tenen dos punts més que l’Astorga i el Camp Clar (tot i que aquestes darreres tenen un partit pendent).

feed. Both comments and pings are currently closed.

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment