.


5 partits per aquest dissabte 21 de gener (amb derbi vallenc de veterans inclòs)

Aquest dissabte 21 de gener arriba carregat de partits amb la participació dels equips del nostre club:

A les 2 del migdia al Vilar: Atlètic de Valls B – Escola Bonaire (Infantil-Aleví Femení)

A les 2 del migdia al Vilar: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini – Cambrils (Primer Equip femení)

Les vallenques tancaran la primera volta del campionat de lliga rebent la visita del Cambrils. Recordem que les nostres jugadors són líders amb dos punts més que l’Astorga de Reus i el Camp Clar (les tarragonines però, tenen un partit pendent de jugar).

A les 4 de la tarda al Fornàs: Veterans del Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó – Veterans UE Valls

El Camp Municipal del Fornàs serà l’escenari d’un interessant derbi vallenc de veterans. Ambdós equips ocupen la part alta de la classificació (els del Fornàs són tercers i els blanc-i-vermells són segons) i de ben segur que es podrà veure un bon partit de futbol.

A les 4 de la tarda al Vendrell: Tancat – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (Masculí 3a Catalana)

Els homes de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet tancaran la primera volta del campionat de lliga visitant el difícil camp del Tancat del Vendrell. Els vallencs han de millorar les seves prestacions lluny de Valls i necessiten puntuar per allunyar-se una mica més de la zona baixa de la classificació.

A les 6 de la tarda al Fornàs: Atlètic de Valls A – Sant Feliu (Infantil-Aleví Femení)

Molta sort a totes i a tots !!! 

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment