.


Resultats del dissabte 28 de gener:

1r Equip Femení: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 4 – Duesaigües 1

Les vallenques han començat la segona volta del campionat de lliga amb una victòria molt treballada davant del Duesaigües. Les blaves han tingut més problemes dels previstos inicialment i han hagut de lluitar de valent per sumar els tres punts.

Masculí Tercera Catalana: Roda de Barà 3 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 0

La segona volta de la temporada ha començat de la mateixa manera que la lliga: derrota per 3 gols a 0 davant del Roda de Barà. Els vallencs, han fet un partit molt seriós però han acabat golejats pel líder indiscutible de la categoria.

En el primer temps els blaus s’han defensat amb ordre i han pogut contenir els atacs locals. El zero a zero en el temps de descans donava esperances als vallencs però en el segon temps el Roda ha apretat l’accelerador i ha aconseguit marcar tres gols que els han permès sumar tres nous punts.

Infantil-Aleví Femení A: Atlètic de Valls 4 – Corbera de Llobregat 3

Infantil-Aleví Femení B: Santpedor 29 – Atlètic de Valls 0

 

Leave a Comment