.


5 partits per un cap de setmana congelat !!!

Abrigueu-vos bé i anoteu-vos els partits dels equips del Futbol Club Atlètic de Valls per aquest cap de setmana congelat:

Dissabte 4:

A les 2 del migdia al Vilar: Atlètic de Valls – Castellar (Infantil-Aleví Femení B)

Diumenge 5:

A les 12 del migdia a Santa Margarida i els Monjos: Mas Catarró – Atlètic de Valls (Infantil-Aleví Femení A)

A les 12 del migdia al Fornàs: Veterans del Fornàs At. Valls El Cafetó - Veterans del Salou

Després de canviar diverses vegades l’hora del partit i d’haver-ne anunciat l’ajornament, sembla que finalment el duel entre els Veterans del Fornàs i els Veterans del Fornàs es disputarà el diumenge al migdia al Camp Municipal del Fornàs. Els de Salou són els líders de la categoria i seran un rival molt dur pels vallencs.

A les 5 de la tarda al Vilar: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini - Montblanc (Masculí Tercera Catalana)

Duel d’urgències entre dos històrics de la categoria. Ambdós conjunts arriben a la segona jornada de la segona volta amb la necessitat de sumar els tres punts per allunyar-se de la zona baixa de la classificació. Recordem que en el duel de la primera volta disputat a la Conca de Barberà, l’Atlètic va caure derrotat per 2 gols a 1.

A dos quarts de 7 al Camp de la Pastoreta de Reus: Alhambra – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (1r equip femení)

Les vallenques tenen un partit molt complicat al camp de l’Alhambra de Reus, el quart classificat de la categoria. Una victòria blava les situaria al capdavant de la classificació aprofitant que el Camp Clar té jornada de descans.

Molta sort a totes i a tots !!!!

 

Leave a Comment