.


L’Atlètic cau davant del Montblanc al Vilar (2 a 3)

L’equip masculí de Tercera Catalana del Futbol Club Atlètic de Valls ha caigut per 2 gols a 3 davant del Montblanc i ha encaixat la tercera derrota consecutiva.

L’equip de la Conca de Barberà s’ha avançat en la primera jugada d’atac del partit i ha complicat les coses des de bon començament. Tot i el gol en contra l’Atlètic no s’ha posat nerviós i ha fet un bon futbol per intentar igualar el marcador. Després d’un parell d’avisos de Ferraz i de Torres el gol de l’empat ha arribat en el minut 42 gràcies a una diana de Rovira.

Quan semblava que s’arribava al descans amb l’un a un el Montblanc ha aprofitat un desajust defensiu per marcar el seu segon gol i donar un cop molt dur a la moral vallenca.

En el segon temps el Montblanc ha sortit decidit a defensar el marcador favorable i a esgarrepar tot el temps possible al cronòmetre. L’Atlètic, que ha tingut força problemes per acostar-se amb perill a la porteria rival, ha pogut tornar a empatar en el minut 65 gràcies a un bon gol d’Albert Ruiz després d’una ràpida jugada de contraatac.

Disortadament els vallencs no han sabut finalitzar la remontada i han tornat a encaixar un altre gol en una altra errada en la sortida de la pilota des del darrere (minut 80). El 2 a 3 ha estat un cop massa dur i l’Atlètic ja no ha pogut tornar a batre la porteria rival.

Amb aquesta nova derrota els vallencs continuen a la zona mitja-baixa de la classificació del grup tercer de la tercera catalana. La cua de la classificació està molt i massa aprop i sembla que tocarà patir…

Per l’Atlètic Valls Alt Camp Alumini han jugat Moha, Denis, Marcos, Izquierdo, Gómez, Ruiz, Salla (Jaume), Aitor (Ramírez), Rovira, Oscar (Richi) i Torres.

El proper diumenge a les 16:15 hores l’Atlètic de Valls es desplaçarà a Cunit per jugar la vintena jornada de lliga. Els cunitencs són segons després d’empatar a zero gols amb el líder Roda de Barà.

Altres resultats de la jornada:

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls 1 – Salou (líder) 1

1r equip femení: Alhambra de Reus 2 – At. Valls Alt Camp Alumini 1

Infantil-Aleví Femení A: Mas Catarró 7 - At. Valls 0

Infantil-Aleví Femení B: At. Valls 0 – Castellar 24

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment