.


Agenda del darrer cap de setmana de febrer

Després del cap de setmana de descans en motiu del Carnestoltes 2012, els equips del Futbol Club Atlètic de Valls tornen a la competició de lliga per encarar el tram final de la temporada.
 
L’equip infantil-aleví femení B, les més petites del club, obriran el cap de setmana rebent la visita del Martinenc al Camp Municipal del Vilar de Valls. El partit, que començarà a les 2 del migdia, correspon a la dissetena jornada del campionat de lliga. L’equip infantil-aleví femení A no jugarà aquesta setmana per tenir jornada de descans.
 
El dissabte a la tarda arribarà el torn dels Veterans del Fornàs. Els vallencs rebran la visita dels Veterans de la BASF a partir de les 4 de la tarda al Camp Municipal del Fornàs. En aquests moments els de l’Atlètic són quarts amb 27 punts mentre que el seu proper rival és avantpenúltim amb 12. A priori sembla un partit senzill pels de l’Alt Camp però faran bé de no refiar-se per sumar els tres punts i per continuar a la part alta de la classificació.
 
El diumenge a la tarda arribarà el torn dels altres dos equips de l’entitat: el primer equip femení i el masculí de Tercera Catalana.
 
Les noies jugaran la dissetena jornada de lliga al camp del Calafell. El partit, que començarà a dos quarts de sis de la tarda, és una bona oportunitat per sumar tres nous punts i per continuar lluitant pel títol de lliga. Les vallenques són segones amb 39 punts, un menys que el líder Camp Clar, i les del Baix Penedès són vuitenes amb 17. Les blaves no es poden permetre cap més ensopegada si volen optar a guanyar el campionat.
 
Per la seva part l’equip masculí disputarà la vint-i-unena jornada de lliga del grup tercer de la tercera catalana rebent la visita de l’Atlètic Bellvei al Camp Municipal del Vilar de Valls. El partit començarà a dos quarts de sis de la tarda, mitja hora més tard de l’habitual. Quan queden 14 partits de lliga els vallencs necessiten sumar els tres punts en joc per distanciar-se de la zona de descens a Quarta Catalana. Els blaus han encadenat un empat i quatre derrotes consecutives i s’han apropat massa perillosament a la cua de la classificació.
 
El Bellvei serà un rival molt complicat perquè després d’un final d’any 2011 molt negatiu han començat el nou any 2012 de forma sensacional. Els del Baix Penedès han sumat 13 dels darrers 18 punts en joc i arribaran a Valls amb la moral pels núvols i amb moltes ganes de continuar escalant posicions a la classificació (a hores d’ara són vuitens amb 28 punts).

Leave a Comment