.


Resultats del darrer cap de setmana de febrer

Quatre resultats per tancar el mes de febrer:

Infantil-Aleví Femení B: Atlètic de Valls 0 – Martinenc 14

Primer equip femení: Calafell 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 15

Les vallenques no volen llençar la tovallola i continuen lluitant pel títol de lliga. Les blaves han passat per damunt del Calafell i han sumat tres nous punts abans de rebre a l’Astorga i de visitar al Camps Clar. Ens els dos propers partits la lliga està en joc.

Els 15 gols han estat aconseguits per Maria (4), Anna Gils (2), Gemma López (6), Arancha, Lola i un en pròpia porteria.

Veterans: Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 4 – BASF 0

Victòria solvent dels nostres veterans que els permet continuar a la part alta de la classificació. Va ser una tarda rodona perquè els vallencs van rebre el trofeig de campions de la temporada passada.

Masculí Tercera Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 3 – Bellvei 0

Importantíssima victòria vallenca que trenca una ratxa de quatre derrotes consecutives que havien aproximat a l’Atlètic massa aprop de la cua de la classificació. Dos bons gols de Torres abans del quart d’hora de joc ha permès jugar amb tranquil.litat i passar una bona tarda de futbol al Camp Municipal del Vilar.

En els primers minuts del segon temps Jerson ha marcat el tercer gol local i ha deixat el partit vist per a sentència. El Bellvei ha intentat escurçar diferències però Jose i la seva defensa han estat força solvents i han aconseguit deixat la porteria a zero.

Amb aquests tres punts i la resta de resultats de la jornada l’Atlètic s’allunya de la zona de descens i agafa aire de cara a la recta final del campionat. Encara hi ha molta feina a fer però la victòria davant del Bellvei ha estat vital.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis, Marcos (Aitor), Izquierdo, Serret, Rovira (Ricardo), Ruben, Jerson (Ramírez), Torres (Richi), Ruiz (Jaume) i Ferraz.

Leave a Comment