.


Agenda pel primer cap de setmana del mes de març

Agafeu la vostra agenda i apunteu-vos aquestes cites pel primer cap de setmana del mes de març de l’any 2012:

Dissabte 3 de març:

A les 2 del migdia al Vilar: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini  – Astorga de Reus (1r equip femení)

Les vallenques es juguen totes les seves opcions de guanyar la lliga en vuit dies. Aquest dissabte reben a l’Astorga de Reus (terceres) i diumenge vinent visiten el líder Camp Clar. Dues victòries blaves situarien a les vallenques al capdavant de la classificació i donarien pas a un final de lliga molt emocionant.

A dos quarts de cinc de la tarda: Santa Coloma de Queralt – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini (Masculí 3a Catalana)

Després de la darrera victòria els vallencs es desplacen a Santa Coloma amb ganes de trencar la mala ratxa de resultats lluny del Vilar. Fins ara l’Atlètic només ha sumat 2 punts fora de casa i necessita sumar els tres punts en joc per donar un pas endavant en la classificació i allunyar-se de la zona de descens. Els vallencs es trobaran amb un rival necessitat perquè només ha sumat 2 dels darrers 15 punts i voldrà la victòria per trencar aquesta dinàmica negativa. El camp de terra de Santa Coloma és un dels terrenys més complicats de la categoria com ho demostren la derrota del Llorenç (3-0) i els empats del Cunit i del Pla de Santa Maria.

A les 6 de la tarda al Fornàs: Atlètic de Valls A - Santa Coloma Cervelló (Infantil-Aleví Femení)

Després d’una setmana de descans les més menudes del club tornen a la competició rebent la visita del Santa Coloma de Cervelló. Com que l’equip visitant té tres punts més que les vallenques, si les blaves aconsegueixen repetir la victòria de la primera volta superarien a les colomenques en la classificació.

Diumenge 4 de març:

A les 12 del migdia: Vila-seca – Fornàs Atlètic de Valls (Veterans)

Horari poc habitual pels més grans de l’entitat blava. Els vallencs voldran continuar amb la seva bona temporada i de ben segur que lluitaran per tornar a l’Alt Camp amb un resultat positiu per continuar a la part alta de la classificació.

Aquest cap de setmana l’Infantil-Aleví Femení B té jornada de descans.

Molta sort a totes i a tots !!!

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment