.


Dissabte 3 de març: Tres victòries blaves !!!

El mes de març no ha pogut començar millor pels interessos del Futbol Club Atlètic de Valls. Els tres partits que s’han jugat s’han resolt amb tres victòries molt importants pels nostres equips:

Infantil-Aleví Femení A: Atlètic de Valls 3 – Santa Coloma de Cervelló 2

Després d’un partit vibrant les més menudes del club s’han imposat per tres gols a dos al Santa Coloma de Cervelló. El Camp Municipal del Fornàs ha viscut un partit molt emocionant que no s’ha resolt fins els darrers minuts. Els gols blaus els han aconseguit Blanca, Mariona i Iris.

Primer equip femení: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 6 – Astorga 1

Les vallenques han superat el primer match-ball per la lliga amb una espectacular golejada davant de l’Astorga de Reus, les terceres classificades. Amb aquest triomf les blaves es consoliden en la segona posició i es carreguen de moral per visitar el proper diumenge al líder Camp Clar. Els gols locals els han marcat Gemma López (3), Maria (2) i Venus.

Masculí de Tercera Catalana: Santa Coloma de Queralt 0 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2

Importantíssima victòria vallenca en la seva visita al difícil camp del Santa Coloma. La primera victòria blava lluny del Vilar permet escalar un parell de posicions a la classificació i allunyar-se una mica més de la zona de descens. L’Atlètic ha fet un partit molt seriós i amb un gol en cada part (Eric Serret i Albert Ruiz) ha sumat tres punts d’or.

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Denis, Marcos (Aitor), Izquierdo, Serret, Ruiz, Ruben, Aleix, Rovira (Gómez), Torres (Ricardo) i Oscar (Jerson).

Recordem que la jornada es completarà aquest diumenge 4 de març amb el partit dels Veterans del Fornàs Atlètic de Valls al camp dels Veterans de Vila-seca. El partit començarà a les 12 del migdia.

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment