.


Jornada clau pel femení de l’Atlètic !!!

Dels cinc partits que els nostres equips disputaran aquest cap de setmana, destaca per sobre de tots el que disputarà el diumenge a les 3 de la tarda el nostre primer equip femení al Camp del Clar. Els dos primers classificats es juguen bona part de la lliga en un sol partit a cara o creu. Les tarragonines tindran el factor camp a favor però de ben segur que les nostres jugadores (carregades de moral després de golejar a l’Astorga) no s’arronsaran i lluitaran al màxim per sumar els tres punts en joc.

Una victòria local deixaria la lliga sentenciada però una victòria vallenca donaria molta emoció a les darreres jornades del campionat. També caldrà tenir en compte el gol average (a la primera volta el Camp Clar va guanyar al Vilar per 1 a 2).

Per altra banda els altres dos equips femenins (infantils-alevins) jugaran el dissabte al matí: a les 12:15 h Incresa – Atlètic de Valls A i a les 14 h al Vilar Atlètic de Valls B – Matadepera.

Pel que fa als Veterans del Fornàs aquest dissabte 10 de març reben la visita dels Veterans de la Pobla de Mafumet. El partit, que començarà a les 4 de la tarda al Camp Municipal del Fornàs, ha de servir per oblidar la darrera derrota davant del Vila-seca.

Finalment l’equip masculí de Tercera Catalana tancarà la jornada rebent la visita del Banyeres al Camp Municipal del Vilar el diumenge 11 de març a les 5 de la tarda. Després de dues victòries consecutives els nois de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet volen aconseguir un altre triomf per allunyar-se encara més de la cua de la classificació i per agafar moral de cara a la recta final del campionat.

 

by rbordas No Comments Yet

Leave a Comment