.


Gran partit i gran victòria al Pla !!!

Masculí 3a Catalana: El Pla 1 – Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2

L’Atlètic de Valls ha fet el millor partit de la temporada al Camp del Pla de Santa Maria i s’ha endut els tres punts en joc després de 90 minuts molt intensos i emocionants. Els homes de Javi Gómez i Josep Maria Fuguet han fet un partit molt seriós i han demostrat que si volen poden plantar cara i superar a qualsevol equip de la categoria.

Tot i acumular moltes baixes els vallencs han sortit molt endollats i s’han avançat en el marcador en el minut 5 gràcies a un gol de Jaume Abelló després d’un bon contraatac i d’una assitència de David Moya. Poc després l’Atlètic hagués pogut marcar el segon però la rematada de cap de Rovira després d’una bona centrada de Ruiz ha sortir fora fregant el pal dret de la porteria local.

El Pla ha començat a reaccionar a partir del minut 25 i després de diversos intents ha aconseguit forçar un penal de Marc Izquierdo sobre Dani Neff. La falta màxima ha servit per igualar el marcador. Poc abans del descans el Pla ha estat molt aprop de marcar el segon gol però una brillant acció defensiva d’Eric Serret ho ha impedit des de damunt de la línea.

En els primers minuts de la segona part el Pla ha apretat de valent i ha tancat a l’Atlètic dins de la seva àrea. Els grocs han forçat diversos còrners i faltes laterals però la bona feina del porter i defenses vallencs ha pogut contenir tots els intents locals.

Un xut a l’arrel del pal de Rovira en el minut 70 i la disortada lesió muscular del planenc Tosas han capgirat la situació i mica en mica l’Atlètic ha anat arribant amb més perill a l’àrea local. D’aquesta manera el gol de la victòria blava ha arribat en el minut 80 gràcies a una jugada de Torres per l’extrem dret que ha finalitzat Ricardo amb el seu primer gol amb la samarreta blava.

En els darrers minuts el Pla ho ha intentat tot per capgirar la situació però la defensa vallenca ha estat molt concentrada i ha pogut arribar al final amb l’1 a 2 que ha estat definitiu i que ha donat tres punts d’or a l’Atlètic.

Amb aquesta victòria davant de l’equip revelació de la categoria l’Atlètic suma 26 punts i fa un pas de gegant per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació. Està clar que si s’hagués jugat tot l’any amb aquesta intensitat i concentració l’equip vallenc estari molt més amunt…

Per l’Atlètic han jugat Carlos, Denis, Aitor, Izquierdo, Serret, Ruiz, Ruben, Ricardo (Ramírez), Moya (Torres), Jaume (Jerson) i Rovira.

Altres resultats de la jornada:

1r. equip femení: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 5 – La Floresta 0

Infantil-Aleví Femení A: Atlètic de Valls 2 – Levante las Planas 18

Infantil-Aleví Femení B: Avinyó 8 - Atlètic de Valls 1

Veterans: Vilabella 0 - Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 1

 

feed. Both comments and pings are currently closed.

Leave a Comment