.


Brillant victòria blava davant del Constantí !!!

Masculí 3a Catalana: Atlètic de Valls Alt Camp Alumini 2 – Constantí 1

Important victòria vallenca davant del Constantí, fins avui el quart classificat de la categoria. Els homes de Javi Gómez i de Josep Maria Fuguet han fet un partit molt complert i han sumat tres punts d’or que els allunyen moltíssim de la cua de la classificació. Els blaus han aconseguit guanyar quatre dels darrers cinc partits i han sumat 12 punts vitals per poder passar un final de temporada tranquil.

El partit no ha pogut començar millor pels vallencs perquè en el primer minut l’àrbitre ha assenyalt penal per mans d’un defensa visitant. Enric Torres ha aprofitat la falta màxima per inaugurar el marcador.

Am l’1 a 0 en contra el Constantí ha agafat les regnes del joc i ha apretat de valent per intentar igualar el marcador. Després de diverses temptatives la millor oportunitat visitant ha arribat en el minut 35 quan Curro (el millor jugador del Costantí) s’ha quedat sol davant de Jose però el seu xut s’ha estavellat a l’arrel del pal dret de la porteria.

Després d’aquest ensurt l’Atlètic ha reaccionat i s’ha començat a apropar amb perill a la porteria rival. Després de dos intents de Torres el segon gol blau ha arribat en el minut 39 gràcies a una excel.lent acció d’Albert Ruiz per la banda dreta.

En el segon temps el Constantí ho ha provat tot per intentar capgirar el marcador i l’Atlètic ha tingut molta feina per poder contenir els atacs visitants. Els del Tarragonès han aconseguit marcar en el minut 60 i la darrera mitja hora de joc ha estat una dura lluita entre ambdós conjunts.

Hi ha hagut ocasions en les dues porteries (per part vallenca un xut de Torres que ha tret el porter just abans d’entrar per l’escaire i una rematada de cap de Rovira que ha sortit fregant el travesser) però el marcador no s’ha tornat a moure i el 2 a 1 ha estat definitiu.

Segurament el Constantí ha fet prous mèrits per endur-se algun punt del Vilar però al final el treball de tots els jugadors vallencs han tingut el premi de la victòria i dels tres punts.

Per l’Atlètic han jugat Jose, Denis (Ramírez), Izquierdo, Aitor, Serret (Gómez), Ruiz, Ruben, Jaume (Aleix), Rovira, Ricardo (Jerson) i Torres (Moya).

Altres resultats del cap de setmana:

Infantil-Aleví femení A: Fontsanta-Fatjó 6 - Atlètic de Valls 1

Infantil-Aleví femení B: Cerdanyola 19 – Atlètic de Valls 0

Veterans: Camp de Tarragona 5 – Fornàs Atlètic de Valls El Cafetó 1

Leave a Comment